marți, 16 iunie 2009

Gala premiilor revistei „Metamorfoze”


Vizualizari : 490



Sala „Studio” a Casei de Cultura a Sindicatelor din Medgidia, a gaduit duminica, 25 mai, Gala premiilor revistei „Metamorfoze”, eveniment prezidat de profesor doctor Constantin Miu.

La manifestare au participat Ovidiu Dunareanu, presedintele USR Dobrogea, precum si scriitorii Cristian Neagu si Doru Ioan Lazar din Bucuresti. Cu aceasta ocazie s-au decernat premiile pentru colaboratorii revistei în anul scolar 2007-2008. Juriul a fost format din scriitorii: Ovidiu Dunareanu – presedinte, si Nicoleta Nicolau, Marion Manolescu, Cristian Neagu si Cosmin Stefanescu. Membrii juriului au stabilit urmatorii câstigatori:

Premiul de Excelenta - „Ion FAITER” a fost acordat Sinthiei Albulescu din Pitesti. Premiul I la sectiunea proza scurta a fost câstigat de Alexandra Emilia Bucur din Bucuresti. Oana Maria Moraru din Sibiu s-a situat pe locul II si Diana Sima din Mangalia pe locul III. Premiul I la categoria poezie a fost câstigat de Andreea Elena Neagu din Pitesti. Alexandra Emilia Bucur din Bucuresti s-a situat pe locul II si Claudia Fontin din Timisoara s-a situat pe locul III la aceeasi sectiune.

Ghiulseren Abduraman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu